Kezelések

Az AquaRelaxáció egy újfajta terápiás módszer, mely a ma elérhető leghatékonyabb meleg-vízi relaxációs technikák kombinációját tartalmazza, és amelyet Magyarországon és Indiában fejlesztettek ki a nemzetközi tapasztalatok alapján. Minden kezelés egyedi, s a terapeuta segítségével egyre mélyebb relaxáció érhető el. Szakképzett kezelőink csodálatos gyógyulásokról és mélyen megélt benső utazásokról is beszámolnak. Az AquaRelaxáció során felszabadulnak az öngyógyító képességek akár fizikai akár lelki nehézségek esetén. Támogatás a kihívások feldolgozásában, az élethelyzetek örömteli megélésében a fontos döntések könnyed meghozatalában.  

Ismered az érzést, amikor meleg vízben kellemesen ellazulnak izmaid és végre kikapcsol az agyad? Amikor masszázstól teljesen felfrissül, gyógyul a tested? Amikor gravitáció nélkül repülsz, táncolsz, lebegsz? Szeretnéd újra megtapasztalni a teljes gond(olat)nélküliség állapotát, a magzati létet? Az AquaRelaxáció segítségével átélheted, megtapasztalhatod mindezt. Gyógyulhatsz, ellazulhatsz, feltöltődhetsz. Gyógyítsd a tested és a lelked!

Újra fedezd fel önmagadról és a világmindenségről, amit valójában MINDIG TUDTÁL!

Osszátok meg az élményt és jelentkezzetek közösen azAquaRelaxáció kezelésekre és foglalkozásokra! 

Hogyan történik az AquaRelaxáció kezelés?

Minden kezelés egyedi, annak tartalmát és ritmusát a kezelő és a vendég közösen határozzák meg, s ennek segítségével egyre mélyebb bizalom és ellazulás érhető el, ezért az alább leírt kezelési sor csak egy megközelítő javaslat. 

Akiktől AquaRelaxáció kezeléseket lehet kapni

Terapeutáink legalább 200 órás tanulásuk során hazai és külföldi oktatók által képzettek, így nemzetközi minőségi színvonalú  kezeléseket nyújtanak. Munkájuk minőségét a WABA (Worldvide Aquatic Bodyworkers Association) jegyzett szupervízió garantálja. Minden kezelőnk WABA regisztrált szupervízíót tett, mely garantálja a nemzetközileg is elfogadott magas színvonalat és minőséget. A legalább 200 órás képzés során külföldi és hazai oktatókkal tanultak, és egyedi tudást szereztek. Minden kezelés egyedi, annak tartalmát és ritmusát a  terapeuta és vendége közösen határozzák meg.